Lite trist

SSO känns lite trist nu, för att vara ärlig. Alltså, jag har bara ryktesuppdrag kvar och jag orkar inte göra dagliga hehe, och trots att jag har jättemånga hästar att levla orkar jag inte x) Så jag var bara inne idag för att fixa lite grejer, köpa stallhjälp, ja lite så... Egentligen ska jag göra videor på lördagar men jag gjorde en igår istället, så jag behöver inte göra en till.
Idag har jag mest spelat Fantasy Baby Animals på min surfplatta. Det är en app av Tivola där man kan ta hand om drakar, yetis, enhörningar, jackalopes, fenix (heter det så? x)) och griffins (vad det nu heter på svenska). Om man inte har betalat har man bara fenix, jackalopes och griffins. Jag tror inte det är jättedyrt (alltså jag vet inte vad ni tycker är jättedyrt, men det är i alla fall värt pengarna och det är mycket billigare än SSO), jag har fulla versionen men man kan ladda ner det gratis också. Och vad jag har märkt blir det ingen reklam, det är jättebra!
Mamma köpte det till mig (det var innan jag började få månadspeng men min lillebror hade fått köpa ett spel på sin surfplatta så nu fick jag också det för typ samma pengar), jag vet inte när det var men jag avinstallerade det efter ett tag. Jag tröttnade väl lite och så har jag ju inte all plats i världen på min platta, men när jag skulle ladda ner det igen var det ju gratis :D
Förresten, sorry för ingen bild, jag har ingen bild på Fantasy och ingen från SSO passade, så japp... Vi ses i alla fall nästa gång jag skriver! Vad blir det för något då? En tävling, jaha! Mer säger jag inte just nu ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0