Mistfall

Jag var så taggad på Mistfall och jag är inte besviken! Alltså, rävar? Jag älskar rävar! Och springande husdjur! Och det är kul att vargarna fick en ny makeover. Det var en kul idé att Rania kunde vara blind, och naturen och byn och allting är så fint! Och det är en cool grej med örhängen. Jag älskar Mistfall och har nu hemstall där, men jag kommer faktiskt inte berätta om Mistfall just nu utan om de nya hästarna! Det var lite synd att vi inte fick fler uppdrag som man kunde spela på samma dag (om man inte övernattar), men men! Så sjukt bra jobbat SSO!
Foxy och jag (jag syns knappt haha) framför vårat nybyggda stall! Så välgjort!
Den nya mustangen. Bläsen är söt och jag tycker färgen är rätt fin, men inget jag skulle spendera mina Star Coins på i nuläget. Fast om jag hade obegränsat med SC skulle jag förstås köpa alla hästarna i spelet typ... Nästan i alla fall ^^
Haflingern! Så söt, älskar mulen, och det är coolt att vissa toner nästan är svarta! Jag tycker den påminner lite om den mörka i Horses-appen, men den är ju ändå annorlunda och fin! Men tyvärr inte heller något jag skulle vilja köpa, inte just nu i alla fall ;)
Connemaran är ju sjukt söt! Men jag har just köpt en Connemara och kommer inte köpa en till häst såhär snart efter! Älskar bläsen och att den är lite annorlunda tonad! Så söt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0