The big bang

PANG och så är plötsligt tomtens julby öppen! Jag vet att den kom igår men då var Victoria, min bästis, hemma hos mig och vi spelade i byn på hennes konto, så jag gick in på mitt egna konto först idag. Nu ska jag berätta om det jag har utforskat! Du behöver bara klicka på bilderna för att göra dem större.
 
Bildbeskrivningar:
1. Eva och Mystery kommer till byn för första gången.
2. Kolla vilka söta nissar! Oväntat att de har svansar. Tycker det är kul att SSO-teamet använder fantasi och skapar nya karaktärer, såhär hade man kanske inte tänkt sig att de skulle se ut! Påminner om Chaun (pysslingen vid regnbågen som då och då anländer på Jorvik).
3. Tycker det är en kul detalj att en släde då och då flyger omkring/landar. Fast det är förstås lite konstigt att de inte har selar...
4. Mystery vid granen!
5. Kolla vad gulligt ställe!
6. Vad tisslar och tasslar de här nissarna om?
7. Gulligt att det står en nisse här och gör något med renen! Är det kanske en av de som sköter renarna?
8. Den fina granen med magiska trådar som går till husen!
9. Norrskenet är så sjukt fint!
10, 11 & 12. Är det bara jag som älskar tävlingen? Jag tycker den är jätterolig!
13, 14 & 15. Grottan med en miniby och butiker är otroligt fin och detaljrik! Älskar att en minisläde kör omrkring och att de äntligen ställer ut riktiga modeller/skyltdockor fast i is! Det är en rolig detalj. Antagligen kommer jag plocka på mig nästan alla sakerna till salu.
16 & 17. Vi hittade ett litet skjul/skydd ute i skogen. Där bestämde vi oss för att vila! Hur söt är inte tomteluvan?
18 & 19. Bilder på Mystery i bergen!
Jag har redan ett tiotal julönskningar och jag ska försöka återvända till byn nästan varje dag för att göra uppdrag och få fler. Det jobbigaste enligt mig var att samla julklappar/bockar på isen. Det var en kul idé och roligt i början, men jag blev snabbt irriterad för att jag halkade runt och kunde inte få tag på julbockarna haha!
Jag älskar uppdateringen och tycker den är jättehäftig. Och imorgon är det första december! Kom ihåg, jag behöver verkligen idéer för kalendern!

Jultema!

Vad tycker ni om bloggens nya jultema? Själv blev jag rätt nöjd! Bloggen kommer se ut såhär tills i januari, då kommer jag byta till ett speciellt vintertema som jag just hittat! Designen kommer vara likadan förstås (det skulle bli alldeles för jobbigt att byta hela tiden) men färgerna och vissa av bilderna kommer ändras. Och när vintern är över återgår vi till det vanliga temat! Finns det något du inte tycker om som jag ska ändra på? Säg till bara!
RSS 2.0