Ålder?

Nu har det stått tyst och tomt här i några dagar. Skolan har börjat igen och vi har tagit nya tag, så jag har väl inte haft så mycket tid, men främst är det för att jag knappt haft något att skriva om.
Jag spelar på servern Air Star och där är det ofta bråk i chatten. Dock kommer inga moderatorer och fixar det. Imorgon ska jag kontakta SSO och fråga vart dom är egentligen ;)
Men men, det var inte bara det jag skulle säga nu! Jag är också sjukt arg för det här med ålder. Idag t ex var det några som skämtade om att vara elva år. Jag är elva år och mognare än man tror! Till och med om man är kanske tolv eller tretton år kan det betraktas som "omoget" vilket jag inte tycker stämmer. Visst, vilka i min ålder kan vara sjukt omogna, många i min klass är det och flera i SSO. Men det betyder inte att alla är det. Vissa är väldigt intelligenta redan i den åldern.
Ärligt talat tycker jag att man diskrimineras som ung. Inte av alla, förstås, men av många. Ja, enligt mig är det diskriminering! Hörni! Det är inte okej att skämta om någon som är yngre än en själv! Man kan vara typ åtta och vara väldigt begåvad och intelligent.
Egentligen har jag mycket mer att säga om det men i så fall skulle det här bli riktigt tjatigt och jag skulle tjata om diskriminering om och om igen. Jag tror ni fattar poängen ändå.
Så, nu har jag sagt allt jag vill säga för idag! :) Och en grej till... Kom ihåg att "flummig" eller "busig" inte är samma sak som "omogen"! Det är helt olika saker!
Alva Lionrock
2017-09-20 @ 14:59:55

Bra skrivet! Jag är själv tolv men känner mig rätt så mogen ändå. Känner igen mig i det du skriver om att många elva åringar kan vara väldigt oseriösa och omogna (har 6 års erfarenhet av min omogna klass, haha) men det betyder absolut inte att alla är likadana.
Blev inbjuden till en klubb när jag nyligen börjat med sso och de frågade hur gammal jag var. Jag svarade nio, för det var jag då, och då skrev de att jag inte fick vara med i klubben för att jag var för liten och för omogen. Inte så kul.
Åldern spelar ingen roll sålänge man är sjysst och någorlunda mogen och seriös, tycker jag!

Svar: Känner igen mig. Är också ganska mogen tror jag. Haha ja jag har ca 5 års erfarenhet av min omogna klass, de beter sig som 5 åringar allihop ^^ Vad dumt av de att du inte fick vara med i klubben! Man kan ju ändå vara mogen :P Och det finns ju också typ vuxna/tonåringar som är sjukt omogna... Håller helt med dig!
Eva Bunnyland

Rebecca och Daisy
2017-09-21 @ 11:51:40
URL: http://sunforestblogg.weebly.com/

Nej usch jag blir så förbannad så jag jag har lust och slänga något. Det där är precis det vi talade om på vår blogg, alltså åldersrasism. Blir så jävla arg på människor som skall sitta och spotta ner och stämpla alla yngre som omogna. Tycker dom skulle kunna ta sig en ordentlig titt i spegeln före dom öppnar gapet. Enligt mig är åldern en siffra, den identifierar inte hela dig och din personlighet. Visst kan olika åldrar ge olika fördomar, men det betyder inte att man har rätt och tala om hela världen bara för kanske en eller två är omogna som man känner och är yngre. Hade aldrig gissat att du skulle vara 11 år gammal ifall du inte sagt det! Wow sån respekt jag har för dig och din utvecklade skrivförmåga. Då jag var 11 kunde jag knappt skriva xD Kramar! <3 ^^

Svar: Jaa, man kan ju inte döma ut någon bara sådär! Haha många i min klass kan inte stava på enklaste ord xD Tack så mycket <3 Om du vill veta en anledning till att jag skriver så bra som jag gör (inte för att vara skrytsam då) så är det för att jag växte upp utomlands där skolan var tuffare, jag lärde mig alltså mer saker enklare. Men så kanske jag är ovanligt intelligent också hehe... xD Kramar <3
Eva Bunnyland

Denise
2017-09-22 @ 22:14:03

Hej! Jag är yngre men väldigt mogen! Jag tycker samma som du! Ålder spelar ju ingen roll!❤
Tack för svar på min kommentar med shettisar!
Ha det BRA!🐴❤

Svar: Ja precis! Tack själv hihi! Ha det så jättebra du med🐴
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0