Really?

Arg. Skämtar ni med mig, SSO? Okej, för det första, den här uppdateringen var bara fjant. Och det var just det som gjorde att min chatt stängdes av.
Jag skulle skriva att jag skulle leta efter fjant-rosetter (i klubbchatt), men fjant censurerades så jag fick skriva om, fhjant, och då upplevde tydligen SSO som att det var riktat mot en spelare, trots att det var mot rosetterna.
Man bara, mm, jag har en klubb att ta hand om här! Event är uppskrivna i schemat och alla kommer säkert typ lämna, jättekul... Bara tur att jag har Scar på Snap så hon kan säga det till klubben... Jag fick inte ens ändra i infot eller schemat för att säga att min chatt är avstängd! Och jag kan inte breva...
Jag har skrivit till SSO och jag hoppas att dom kan fixa så jag har en chatt innan 10 dagar har gått, men det är en jäklig tur att jag har Scar alltså...
Rebecca och Daisy
2018-04-05 @ 12:58:00
URL: http://sunforestblogg.weebly.com/

Nämen va? Herregud vad löjligt. Det är många som klagat om att chatten varit "over protective", men jag trodde detta endast var ett problem på de nationella servrarna...

Svar: Eller hur! Och flera av mina vänner har fått avstängd chatt av typ ingen anledning...
Eva Bunnyland

Liv mountainberg
2018-04-05 @ 18:58:14

Skojar du? jag har hört att folk har fått avstängd chatt den 1a april, men jag trodde det bara va ett april skämt. numera ser jag flera varje dag som har fått en avstängd chatt på sociala medier av helt ologiskta andledningar. fattar inte vad starstable håller på med..

Svar: Skojar inte! Det är så sjukt fjantigt och jag blir bara så arg! Och om man har en klubb med event och så lämnar alla och det slutar med att man upplöser och då är det SSOs fel! Och i svaret skrev dom att dom har ett nytt autosystem, men dom kan ju inte börja lägga ut det när det inte fungerar korrekt?
Eva Bunnyland

Denise Dolphinblanket
2018-04-05 @ 20:53:13

REALLY!?REALLY!?
Ser tusen som blir avstänga från chatten nu, why? Asså gud, sso :
O näää, dom får ta och skärpa sig!

Svar: Exakt! Först fick jag en varning för att jag "delade personlig info", men det var fake info för att jag rollade! Sedan stängs jag av för att jag kallar rosetter fjantiga, och när jag anmäler det så får jag inte ens tillbaka min chatt... Det har redan lämnat flera från klubben!
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0