RCC

Som jag sa innan testade jag Riding Club Championships idag och det var faktiskt roligare än jag tänkt mig! Man kan inte göra så jättemycket och SSO är förstås hundra gånger bättre, men som annat hästspel tycker jag det är lyckat! Jag laddade ner det gratis från Steam.
Mig och min häst Starlight! Jag tycker man ska få välja lite annan utrustning och hur man själv ska se ut, men men, det får väl vara... Tycker ändå hästarna har rätt fina animationer och bra grafik! Bara jag som älskar deras huvuden?
Jag ryktar Starlight. Det syns på guldikonerna långt ner på skärmen, och på hjärtat uppe i högra hörnet, när man har ryktat färdigt.
Jag spelade även in en kort video när jag spelade RCC, kolla gärna på den! Jag rekommenderar det här spelet och tror att jag kommer ha kvar det och spela då och då. Jag fick en ny datormus idag också, så jag slipper låna mammas (min funkar inte)...

Steam

Tänkte testa Riding Club Championships, så jag håller på att ladda ner Steam! Vi får se hur det går, jag återkommer lite senare om det!

Analys över laddningsskärm

En till ny kategori då! Idag tänkte jag göra något lite annorlunda, nämligen analysera lite över laddningsskärmen in till SSO. Vad tror du?
Sätt på hjälm snälla barn! Vad smarta ni är... Och jag som är IRL-hästnörd lägger förstås även märke till att det står på höger sida... Men, tycker hästarna är riktigt fina, både tjejernas hästar och de som ser ut att vara vilda. Gillar deras kläder också! De där jackorna? Jag vill ha sådana i SSO, definitivt! Och gärna fler hårvariationer, typ lite random vanligt som deras hår liksom.
En av tjejerna verkar nästan stå i en buske (den närmast oss med grön mössa), eller ser det bara ut så? Det var ju lite konstigt hahaha!
Men vart är det här egentligen? Det är snötäckta kullar... Kullar liknar väl inte riktigt Sydhoven, men stencirkeln med trädet i mitten ser ju väldigt bekant ut... Det skulle kunna likna Stonehenge, men Stonehenge finns inte på Jorvik och har inte ett träd i mitten. Vad tror ni? Har ni några andra idéer vart bilden kan utspela sig?
RSS 2.0