Urhästar!

Fler magiska hästar då. Helt ärligt tycker jag att SSO borde fokusera mer på att uppdatera gamla hästraser som fjordingen, nordsvensken osv, men det är ändå kul att de lägger till det här och att det är nya färger! Det vore roligare med en helt ny modell på dom men det här är ändå bra. Jag är bara glad att det inte var samma färger som förra gången (med den här modellen alltså) för jag skulle inte köpa någon då och jag tycker det är ointressant med både samma modeller och färger.
Isabellen är väl fin. Den gråa tycker jag har en jättefin färg och en söt bläs. Den brunas färg påminner om hannoveranaren i GÅD fast den här är ljusare. Den känns lite vanlig men fin ändå!
Den guldiga är häftig, och hovskägget har en cool färg! Ändå gillar jag den inte så mycket att jag vill köpa den. Den vita med regnbågsfärgad man, bläs, hovskägg och svans är fin och jag kommer kanske köpa den, men det är inte säkert. Ärligt talat tycker jag att den längst till höger är lite överdriven och påminner om Garnok...
Denise Dolphinblanket
2018-01-17 @ 21:41:14

Ja, hästar behöver uppdateringar! Please sso! Tänk på dom gamla!xD

Svar: Jaa, stackars dom xD Vargarna fick you makeovers, men hästarna är ju viktigast det är ju dom vi rider på! xD
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0