Utforska Mistfall

Ny kategori! Mistfall har fått en helt egen! Eftersom det alltid är kul att utforska nya områden (okej Mistfall är inte så nytt men typ, och jag har ändå utforskat väldigt lite) samlar jag allt på ett ställe. Nyss utforskade jag lite mer och hittade det här! Klicka på bilderna för att se de i full storlek.
GROTTAN
 Jag skulle till Firgrove och levla där men tog fel väg, så jag hittade det här istället!
 Jag red in i den för jag trodde att det var vägen till Firgrove, ehe... x)
 Så jag bara fortsatte liksom, det finns ju någon sådan gång ut ur Mistfall, jag trodde det var den...
 Så märkte jag att det tog stopp här! Har ni sett öppningen?
 Det där är var grottan ligger på kartan.
ÖN
 Från vägen ser man Sydhoven, men även en annan ö! Om man kollar på kartan finns det också en liten ö typ bredvid Sydhoven, kan det vara den? Och vad är det för ö i så fall? Brödön? Om man kollar under Upptäckta platser finns det ju någonting som heter Brödön. Är det bara jag som inte har hittat den än eller är det ett låst område?
INTE SÅ MYSTISKT
 En ranger, antar jag, som rider runt på en Connemara!
 Älskar den här paddocken med trähinder!
KÄLLAN
 Här har vi en liten källa ganska nära utgången från Mistfall! Vilka detaljer!
Denise Dolphinblanket
2018-01-13 @ 16:33:20
URL: http://ssodenised.blogg.se

Yes!😎 Du är tillbaks! (YEEEY😎😎) Har varit så tomt på bloggen utan dig! Har du varit i skolan än då? Min började som helvetet😎 Iskall gympasal (Ett agrigat hade gått sönder😑) och istället för geografi så blev det matte😭 Känner på mig att det inte blir en bra termin (Samt dom 2 komande åren, vi ska ha samm lörare tills 6:an) jag har gett den läraren mitt tillit men det har försvunnit varje gång och nu orkar jag inte hålla på så längre! Tur att man har en bunt med glada kompisar som finns där samt att den förre läraren kan jag gå till😎 Ja, hur var det för dig? Snygg design också! (Haha, hela denna komentaren ör skriven via mobil och har tryckt fel bara ett antal (typ 1000Cx) så nu är jag trött på min mobil, haha)

Svar: 1. 😎 Älskar dig asså Denise <3 2. Rip :( 3. Jag kom hem igår ganska sent på kvällen och nu är det ju helg så nej, men jag börjar på måndag :) 4. Tack, kul att du gillar den!
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0