Min karaktärbok

Bilden blev lite liten, men jag försökte...
Och nej, jag är inte 17 på riktigt, men jag vill inte att alla ska veta hur gammal jag är och så passar det bättre in på karaktären, och dom andra Ödesryttarna är ju 17-18 så ja x)

Fotbolls-VM

Av någon anledning har jag börjat gilla att kolla på fotboll, det trodde jag aldrig innan... Idag vann Frankrike mot Kroatien i finalen, jag hejade på Kroatien men jag gillar Frankrike också och det var snyggt spelat, båda sidor. Det var en spännande och händelserik match, med självmål, straff och några snygga mål. Grattis till Frankrike, och silver är ju ändå jättebra!
Mitt i matchen stormade fyra personer planen. Enligt Expressen:
Spelet fick ta en ofrivillig paus efter drygt 52 minuters spel då fyra stycken planstormade rusade in på planen. Kort efter att planstormarna förts bort meddelade det ryska feministkollektivet Pussy Riot att det var de som låg bakom planstormningen.

Ydris cirkus! Stor spoilervarning!

Tjenare! I dagens inlägg sammanfattar jag huvuduppdragen från veckorna 27 och 28 2018. Har jag sagt att jag älskar huvudstory? Jaha, jag har det? Okej då. Let's go *-*
Där är ju han igen! Vad heter han nu igen? Söker upp det... Igor! Är inte 50 shilling lite väl billigt för en häst? Jag betalar 7000 för en tröja :3
Utsökta, Igor? Jag visste väl alltid att han var evil! Visst sa han väl någon gång någonting om hans mors grav om han skulle äta en häst? Vet ni, jag skulle inte tveka en sekund för att misstänka honom av att göra just det.
Hallå, Pi! Du tog min gris! Du förvandlade Justins häst till min gris! :O Jag slår vad om att min minigris inte är kvar där hemma i garderoben... ;(
Snygg Sagi *-*
Nej! Nej! Neeej!
Back on track! Och... Vad gör jag här?
Heh, jag glömde att Nilmers Höglands transport är inuti det där kraftfältet eller vad det är, så det laggar sönder när man ska åka dit. Först (jag skulle åka från Dundull till cirkusen) kom jag tillbaka till Dundull, och sedan kom jag hit!
Vad dricker du nu då, Eva?
När man älskar grekisk mytologi x( Minotauren är chill, men oroa dig inte Linda, det här är inte Daedalus' Labyrinth vet du.
Det var länge sedan som det här hände första gången... Kommer ni ihåg det? När hästen inte ville gå nära G.E.D.s byggmaskiner?
Okej, det är inte Daedalus' Labyrinth, det är... Något mycket coolare!
Jag skojar bara, det finns nog inga hästtransporter i Daedalus' Labyrinth.
Fölisen Concorde! Varför befriade du honom inte bara! x(
Varför får den här masken mig att skratta? När han kommer på mig och är typ "STOPP DÄR! HÄR FÅR DU INTE VARA" och så bara skrattar man x)
Nja, om jag väntade på att förvandlas till en häst så okej...
Ja, precis så är det Ydris. Men asså han är så snygg ändå!
Vilket betyder att det kommer göra lite ont? Och så confetti!
Kolla! Justin har en tvilling! Kolla benen though... x)
Men hallå nu är jag ju mycket snyggare än innan! Kan jag inte välja att förbli en guldhäst?
OMG!
Woooom!
OMG!
Hur gjorde dom det här? :O
Jag vill förbli en hästis och ha lite kul med den x(
Fin *-*
Det här kanske är stunden ni väntat på, creepy damer och herrar uppe på läktaren!
Och så confetti igen!
Glömde ta bild på det men äntligen så sa vår karaktär något, typ att Evergray kanske vet något. Typ första gången i historien som vår karaktär inte är stum?
Vad plötsligt det tog slut! Nu står det inte ens fortsättning följer, kan det bara vara en miss?
Dessa böcker *-* Mycket spindelväv, flera böcker med månen på, och lite annat...
RSS 2.0