Piratoutfits och ponnyföl!

JORVIKISKA URHÄSTAR!

Tja, eftersom det är samma modell och färg som tidigare är jag inte speciellt intresserad. Jag har redan den blåsvarta, den regnbågsfärgade och den rödsvarta i mindre modellen. Av dessa tre vill jag inte köpa några fler. Den finaste enligt mig är den blåsvarta och den har jag ju redan.

NYA FÖREMÅL I PURPLE PONY!

Yesyesyes! Piratoutfits! Längtar efter att få testa dom, hoppas dom inte är för dyra hehe (snåljåpen här)... Ska kolla in gosedjuren också.

STAR STABLE HORSES

Kolla vad söt *-* Tycker ponnyföl och nordsvenskföl och sådana borde vara lite mer fluffiga och mer som ponnyföl liksom, istället för att ha samma modell som lusitanoföl, men det kanske kommer! Tycker den vuxna färgen var väldigt fin och jag köper kanske den i framtiden ;)

MEN LYCKAS VI RÄDDA CONCORDE?!

Idk. Jag antar det. Men jag fattade inte riktigt den delen, får vi nya uppdrag idag eller senare i veckan? Om det var idag skulle dom väl skriva mer om det? Jag antar att det är senare i veckan, tyckte bara det var lite konstigt för onsdag är ju uppdateringsdag.

BONUSBUTIKEN

Alltid kul när något nytt kommer till Lifetime-butiken (ja jag kallar den fortfarande Lifetime-butiken och inte Bonusbutiken x)), SSO blir ju bättre och bättre på att göra snygga saker till den. Jag måste kolla igenom butiken sen och plocka på mig det som jag tycker är fint nu x)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0