Gräsklipparna

Okej, jag sa att jag inte skulle skriva mer på bloggen dom här ridlägerdagarna. Men jag sa också att jag inte skulle köpa några fler ponnyer.
Jag kunde inte låta bli, okej? Alla är så söta! Titta bara på dom där små ansiktena! Dom är som små shettisar, så sjukt gulliga! Och ja ja, det kommer komma fler, men. Jag. Kunde. Inte. Låta. Bli. Så nu har alla tre ponnisarna ett hem hos mig!
Kolla vad gulliga dom är tillsammans! Från vänster: Icedawn "Iris", Minidawn "Amadeus" och Winterdawn "Zeus". Jag vet inte varför det blev Zeus, men jag gillar grekisk mytologi ^^ Här har vi gräsklipparna! Min bästis messade mig och råkade skriva säcken istället för skäcken, så nu har vi ett skämt... Iris är simmeln, Amadeus är fusen och Zeus är säcken. Fattar ni?
Lilla Zeus! Bestämde mig för att fotografera allihop, dom är såklart sötast tillsammans men dom är söta var och en också *-* Det här är nog faktiskt ponnyn jag tycker minst om, vilket inte betyder att jag inte gillar den. Varför skulle jag köpa honom annars, liksom? Jag tycker han är jättesöt, men han är trea. Min lilla gud...
Amadeus! Tvåa, men det är svårt att bestämma mellan honom och Iris, båda är sjukt söta. Först trodde jag inte att jag skulle gilla den så mycket (när ponnyerna precis kommit då), men nu tycker jag att färgen är superfin och alla ponnyer är ju så söta!
Och så lilla Iris. Henne har ni fått se flera bilder på innan, men eftersom hon är en del av trion fick hon också en sådan här bild. Min söta lilla tjej *-*
Ponnyerna har nu lagts till på Mina hästar-sidan för jorvikiska ponnyer. Jag jobbar fortfarande på fler sådana sidor, jag har bara inte orkat göra det. Det får bli till efter lägret ^^

Ridläger!

Tjo. Tänkte bara säga att dom följande dagarna kommer jag inte skriva här då jag är på ridläger. Första dagen var idag :D Jag berättar inte om det här men du kan alltid läsa om ridlägret, och om mina vanliga lektioner, i min loggbok om mitt IRL-liv med hästar! Klicka här för att komma till inlägget om lägret. Där har jag redan skrivit massa om min dag idag, och jag kommer fortsätta berätta i samma inlägg om dom följande tre dagarna. Ja, det kommer bli ett långt inlägg, men så är det ;) Bloggen är rätt så ny, jag satte igång i maj. Jag rider vanligtvis en gång i veckan och sista lektionen för vårterminen var vecka 24. Jag har skrivit några gånger om lektionerna, och nu även om lägret!
Nog med snack. Som sagt kan du läsa på den bloggen om du vill veta mer om mitt sommarläger! Fritt fram att ställa frågor eller kommentera. Ses!

Iris

Så mycket folk, man kan ju inte se sidorna av ponnyerna! Bara framsidan när man klickar på dom. Som många andra vill jag ha en "Ignorera alla"-knapp x(
Dom är så söta! Fluffiga och knubbiga! Men dom har bytt namn till Jorvikisk startponny? Det låter inte realistiskt (jag säger inte att spelet är realistiskt, men det är ju på ett magiskt sätt, då känns det ju iaf som att man är inne i spelet, men om en hästras heter startponny är det lite konstigt).
Jag fick väldigt svårt att bestämma mig, alla är sjukt söta! Men det blev Icedawn, den här söta lilla grejen *-* Hur kan dom vara så billiga?
Iris betar typ hela tiden. Det är svårt att få bra bilder på henne när hon står still för hon äter hela tiden x) Gillar animationen dock, att dom kan gå pyttelite när dom betar. Gulligt!
Skritt. Fin, inte speciellt graciös men det här är ju en knubbig liten ponny, inte en arab!
En rätt snabb men lite klumpig trav, men den är gullig *-*
Igen inte så graciös, men som sagt, det är ju en liten ponny!
Arbetsgalopp, rätt fin.
Gud vad snabb den här lilla saken är! Det känns lite konstigt med en snabb ponny som har en klumpig animation på galoppen, men det är gulligt ändå x)
Söt i westernträns? *-*
Mysigt mysigt!
Pannluggen är så gullig när den faller framför ena ögat sådär! Det ger ett verkligt ponnyuttryck.
Gulligt bocksprång ;)
Kallar ni det här en nybörjarponny? Iris är en vild liten grej ;D
Så söt! Vad nära marken man kommer haha.
Jorvikisk startponny? Why? x(
Här har någonting hänt x) Ist
RSS 2.0