Jorvik Horse Trials #1

Detta är ett fan fiction inlägg om den påhittade, väldigt farliga och extrema terrängtävlingen Jorvik Horse Trials. Det här är som en dagbok, kan man säga, om hur jag tog hindrena tillsammans med min nordsvensk Dragon! Jag har ändrat i texten så det låter mer som att man red på riktigt. Den här tävlingen utspelar sig i Silverglade.
Vem har sagt att nordsvenskar inte kan hoppa? Jag fick driva på Dragon ordentligt men sedan hoppade han snyggt över det här enorma hindret som både är högt och långt.
Nästa hinder var också väldigt långt, men Dragon fick inga problem med det utan hoppade snyggt. Det var nog bara jag som tyckte det var lite läskigt!
Han hoppade av lite sent över höbalarna och jag trodde att han skulle slå i den översta balen, men det gick bra! Jag släppte efter på tyglarna och då hoppade han galant.
Här kommer ett av dom läskigaste hindrena på banan! En sådan här vagn! Den är så stor, och även här hoppade Dragon av för sent. Jag var förstås jätterädd, JHT-banan är verkligen livsfarlig. Men på något sätt kom vi över, fast det inte var så snyggt!
Precis framför den här bänken, som man ska hoppa över, krånglade han lite, men hindret var så pass litet (i jämförelse med vagnen iaf) att vi kom över ändå. Det är ett väldigt lågt hinder och Dragon är bra på längdhinder.
Ja, det är meningen att man ska hoppa upp på bron. Och det var så läskigt! För tredje gången på banan gjorde Dragon språnget lite för sent. Vi kunde lätt ha dött båda två där, och jag tror han slog i ena frambenet lite, men det var ingen allvarlig skada och han kunde fortsätta.
Här kommer ett till farligt och läskigt hinder! Det är en grej med den här banan, att man hoppar alltid av för sent eller för tidigt. Den här timingen var nog den bästa Dragon kunde göra för att komma över, men då kan han ändå landa för tidigt. Hur som helst kom vi över oskadda, han var jätteduktig!
Här är två låga murar. Det låter inte så farligt, va? Jo! För båda ska hoppas i samma hopp! Jag trodde vi skulle krascha in i andra muren (ja, jag tror alltid något farligt, men det känns verkligen så framför hindrena), men än en gång klarade vi det!
Då hade vi hoppat alla hinder felfritt, och Dragon var fortfarande pigg! Han gjorde krumelurer och bockade några gånger när vi gick i mål. Min duktiga nordsvensk!
En bild på Dragon när han krånglar. Men då har vi ändå klarat hela banan! Den är inte så lång, men väldigt farlig och med stora hinder...
Det var det! Tycker ni om den här sortens inlägg? Kommentera i så fall, så kan jag göra fler! Jag hade inget att göra så jag fotade lite höga hinder, och det var väldigt kul!
Denise Dolphinblanket
2018-05-14 @ 20:31:27
URL: http://ssodenised.blogg.se

Gör gärna fler :)

Svar: Yes, kul att du gillade det :) Jag har redan fotat till en ny som jag ska lägga upp!
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0