River

Det här är River, eller ja, Silversong egentligen haha <3 Jag kallar honom River för att Silversong är en flod på Jorvik, den rinner genom Valedale :)
Söt liten hästis <3
Lite glidande skritt tycker jag, som Connemarorna :/
Superfin trav *-*
Rätt fin galopp.
Hopp!
Lite lustig rörelse? Haha, men den är söt.
Finis *-*
Haha han ser ju rädd ut!
Ändrade lite på stubben.
Ja, vad ska man skriva?
Han är så söt <3
Jag är nöjd med mitt köp :D Han har konstiga ränder på bakbenen och en lite knasig, mörkare strimma i ansiktet, men annars superfin <3

Blir ju sugen

Nu är det här egentligen alldeles för tidigt för mig, det är ett tag innan jag börjar på gymnasiet, men man blir ju sugen. På att börja på ridgymnasium alltså. Jag har kikat in på bloggar och hemsidor så mycket det bara går. Jag bara började dagdrömma, och sen kom jag på att man kanske kan gå på ridgymnasium, och ja. Men då måste jag typ flytta hemifrån. För jag bor inte så nära något. Det närmaste ligger flera mil ifrån där jag bor. Så jag måste typ hitta boende där då. Och det är läskigt och jag kan egentligen inte ta något ansvar själv för jag växte i princip upp på hotell och jag har världens bästa mamma. Så ja x) Jag vet inte hur jag ska göra. Men det är ett tag tills det är dags att börja fundera på det där.
Och förlåt för sämsta uppdateringen haha <3 Har bara inte orkat blogga. Tror jag glömde hur kul det är att blogga. Och så orkade jag bara inte lägga upp bilder ;)

Cookie

Cookie är en trakehner-valack med fina gångarter. Han behöver en ryttare som sitter stadigt i sadeln och inte blir upphetsad, för då blir han också det. Han är ganska känslig och pigg. Han hoppar gärna men brukar hoppa av för tidigt eller för sent, så han behöver mer träning.
Fina gångarter.
Hoppar gärna men brukar hoppa av för tidigt eller för sent.
RSS 2.0