Uteritt v33 2018

Men tjena mittbena! Det var ett tag sedan. Jag började på en ridlägerdagbok men tröttnade snabbt, ehe... Jag sköt upp det så länge att jag till slut inte kom ihåg vad jag gjort x) Så det blev det inget av.
Nu ligger min katt på datorn så jag kan inte fortsätta just nu... Jag skriver senare!

Lekar v24 2018

Idag var nog en av dom bästa lektionerna jag haft, det var jätteroligt! Dessutom är det ju sommarlov nu ;) Madam för femte gången... Nåja, hon gjorde det bara ännu roligare!
Först hade vi bara lite vanliga gångarter, och sedan lekar!
  • Den första grenen var slalom. Man skulle skritta i slalom till en tunna, runda den och trava tillbaka. Jag var lite rädd för att Madam skulle börja trava, hon är ju så pigg, men hon skrittade jättefort istället! Och så travade hon snällt tillbaka.
  • Sedan var det potatislöpning. Man fick varsin potatis, man skulle rida till tunnan, kasta i den och rida tillbaka. Igen var jag lite orolig, jag trodde jag skulle missa, jag är inte så bra på att kasta och om Madam inte saktade ner tillräckligt... Men hon var jättebra, snabb dit, saktade ner tillräckligt runt tunnan och snabb tillbaka igen!
  • Sedan var det ett lågt litet hinder. Konstigt nog var det nästan ingen som ville hoppa utan red vid sidan om, vilket man fick men det var ju lite konstigt. Vi har hoppat mycket mer än så! Men jag visste att Madam hoppar bra så jag lät henne göra det. Hon var jätteduktig!
Mitt lag vann med 2-1, mycket av det var nog faktiskt tack vare Madam... Det märktes att hon tyckte det var kul och hon visste precis vad hon skulle göra.
Nu är terminen tyvärr slut, men sedan ska jag ju på ridläger också! Och jag har samma tid till nästa termin, så det blir fredagar igen som jag kommer skriva på.
Vi ses, då!

Uteritt v23 2018

Näst sista ridlektionen idag... Och en enda vecka kvar till sommarlovet Det är nog inte bara jag som längtar dit?
Jag red Madam igen, fjärde gången blir det. Jag sa det till Jenny och hon lovade att jag skulle rida en annan nästa gång. Jag gillar Madam, men det är lite jobbigt att rida samma häst hela tiden. Speciellt när vi bara brukar rida samma två gånger i rad.
Vi red ut, det var mest skritt men en hel del trav också. Madam var jätteduktig, hon gick lite nära Bella igen men det gick bra. Ritten tog upp hela timmen, det var lite tråkigt men rätt mysigt också. Jag har nya ridtights (mörkblåa) och nya ridhandskar, typ som dom på länken här men pyttelite annorlunda. Också mörkblåa.
Vi fick våra ridtider och lite information om betalning osv för nästa termin. Nästa vecka är ju sista gången. Samma dag som skolavslutningen! Jag fick samma tid som jag har nu, vilket är bra, då den passar väldigt bra. Terminen börjar 13 augusti och slutar 22 december. Taggad! Och såklart för ridlägret!
Att jag inte kommer rida på ett tag under sommaren kommer alltså betyda att bloggen kommer stå tyst. Vi får se om jag kan föra en ridlägerdagbok, det är inte omöjligt.
Men det är en vecka kvar och för tidigt för allt det där! Vi ses nästa fredag!