Lekar v24 2018

Idag var nog en av dom bästa lektionerna jag haft, det var jätteroligt! Dessutom är det ju sommarlov nu ;) Madam för femte gången... Nåja, hon gjorde det bara ännu roligare!
Först hade vi bara lite vanliga gångarter, och sedan lekar!
  • Den första grenen var slalom. Man skulle skritta i slalom till en tunna, runda den och trava tillbaka. Jag var lite rädd för att Madam skulle börja trava, hon är ju så pigg, men hon skrittade jättefort istället! Och så travade hon snällt tillbaka.
  • Sedan var det potatislöpning. Man fick varsin potatis, man skulle rida till tunnan, kasta i den och rida tillbaka. Igen var jag lite orolig, jag trodde jag skulle missa, jag är inte så bra på att kasta och om Madam inte saktade ner tillräckligt... Men hon var jättebra, snabb dit, saktade ner tillräckligt runt tunnan och snabb tillbaka igen!
  • Sedan var det ett lågt litet hinder. Konstigt nog var det nästan ingen som ville hoppa utan red vid sidan om, vilket man fick men det var ju lite konstigt. Vi har hoppat mycket mer än så! Men jag visste att Madam hoppar bra så jag lät henne göra det. Hon var jätteduktig!
Mitt lag vann med 2-1, mycket av det var nog faktiskt tack vare Madam... Det märktes att hon tyckte det var kul och hon visste precis vad hon skulle göra.
Nu är terminen tyvärr slut, men sedan ska jag ju på ridläger också! Och jag har samma tid till nästa termin, så det blir fredagar igen som jag kommer skriva på.
Vi ses, då!

Kommentera här: