Uteritt v23 2018

Näst sista ridlektionen idag... Och en enda vecka kvar till sommarlovet Det är nog inte bara jag som längtar dit?
Jag red Madam igen, fjärde gången blir det. Jag sa det till Jenny och hon lovade att jag skulle rida en annan nästa gång. Jag gillar Madam, men det är lite jobbigt att rida samma häst hela tiden. Speciellt när vi bara brukar rida samma två gånger i rad.
Vi red ut, det var mest skritt men en hel del trav också. Madam var jätteduktig, hon gick lite nära Bella igen men det gick bra. Ritten tog upp hela timmen, det var lite tråkigt men rätt mysigt också. Jag har nya ridtights (mörkblåa) och nya ridhandskar, typ som dom på länken här men pyttelite annorlunda. Också mörkblåa.
Vi fick våra ridtider och lite information om betalning osv för nästa termin. Nästa vecka är ju sista gången. Samma dag som skolavslutningen! Jag fick samma tid som jag har nu, vilket är bra, då den passar väldigt bra. Terminen börjar 13 augusti och slutar 22 december. Taggad! Och såklart för ridlägret!
Att jag inte kommer rida på ett tag under sommaren kommer alltså betyda att bloggen kommer stå tyst. Vi får se om jag kan föra en ridlägerdagbok, det är inte omöjligt.
Men det är en vecka kvar och för tidigt för allt det där! Vi ses nästa fredag!

Kommentera här: