Välkommen!

Men hej! Välkommen till min nya blogg. Jag har bloggat flera gånger förut, nu är jag igång igen. Jag kommer främst blogga om SSO, där jag heter Eva Bunnyland.
Men vem finns bakom skärmen då? Alltså, jag kommer inte berätta så mycket om mig själv IRL, och det är inte viktigt heller. Det du behöver veta kommer jag avslöja. Jag är i alla fall en lite crazy tjej som bor med min mamma och lillebror (sex år), min pappa bor på Sri Lanka som är en ö söder om Indien om du inte visste det. Jag har tre morbröder och minst en farbror, jag vet faktiskt inte om jag har fler x) Och två katter som bor här hos mig i Blekinge, södra Karlskrona! Jag älskar HP (Harry Potter) och PJ (Percy Jackson) på engelska, och så katter och hästar såklart! Och hundar. Och andra djur. Fast inte spindlar, uuuuusch nej!
Jag brukade ha Instagram men har slutat. Anledning? Alltså, jag kan inte berätta det så kortfattat, men om du verkligen vill veta så kan jag väl berätta.
Jag fick egentligen inte ha Instagram för min mamma. Jag har aldrig sagt var jag bor, vad jag heter IRL eller hur gammal jag är, utan jag var mest med i en chattgrupp för min SSO-klubb och gjorde edits åt folk. Men en gång när min bästa IRL-vän var hemma hos mig och jag spelade SSO med klubben (hon tittade på), så skrev en i klubben att jag skulle kolla IG. Min bästis frågade vad IG var. Jag svarade inte (jag önskar nu att jag gjort det, sagt typ "Instagram men säg det inte högt" eller något sådant), men till slut listade hon ut det. "Jaha, Instagram!" sa hon högt. Jag viskade "Ja men säg det inte högt, jag får egentligen inte ha det". Hon förstod, men det var ju för sent. Jag vet faktiskt inte om mamma hörde det, men jag ville inte riskera något så jag slutade med Instagram.
Hoppas du vill fortsätta följa min blogg! Jag kommer antagligen uppdatera ganska ofta, men ibland kommer jag ju inte ha något att säga så då bloggar jag inte. Kolla in min YouTube-kanal, klicka här! Vi ses!
RSS 2.0