Länkarna

Tänkte gå igenom länkarna som du hittar under arkiven på min blogg! Dom innehåller mina bloggar, eller bloggar som jag rekommenderar. Så kolla in det!
Denise D: Denise är en trevlig person med en nice blogg. Hon har inte skrivit där på ett tag nu men jag länkade om hon skulle bli aktiv igen, och så är hon ju bästa Denise förstås ^^
Designa din webblogg: En liten hemsida från september 2017. I princip inga läsare än, men jag tycker det är en hjälpsam blogg! De gratis designerna är inte 100% enligt mig men det kan bli så :) I övrigt är det bra hjälp.
Eva B: Min gamla blogg. Skriver ingenting där numera, men jag länkade ändå bara för att det var där jag skrev innan den här bloggen, liksom.
IRL-loggbok: Min blogg där jag skriver en gång i veckan om mina lektioner på ridskolan. Inte alltid informationsrikt men en sammanfattning av lektionerna. Skriver oftast på fredagar eller lördagar, senast på söndagar.
Monokerus: Esme Silverforce, enligt mig jättebra på YouTube och på bloggen Monokerus, och verkar som en allmänt nice person liksom. Även grundaren av Jorvikipedia!
Rebecca & Daisy: Trevliga 18-åriga människor med en bra blogg. Vi läser varandras, liksom, dock har jag varit dålig på att hålla koll på deras på sistone...
SSO Haley: Haley Rainstorm, YouTuber, bloggare, Sneaky Dragons, ja, ni fattar ^^ Nice person, nice blogg, rekommenderar! :)
Storys: Min kategori med storys. Inte 100% aktiv där men då och då kanske jag lägger till lite delar av den pågående storyn "Börja rida".
Om du har en blogg, eller om du vill rekommendera en hemsida, så kan du kommentera! Jag länkar snarast möjligt ^^
Denise Dolphinblanket
2018-04-29 @ 10:43:04
URL: http://ssodenised.blogg.se

Du kan kanske kolla in lowball.blogg.se?
Den bloggen kikar jag in på lite då & då :)

Svar: Kan kolla in det, tack för tipset :D
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0