Svaret

Vi använder oss av en tjänst som heter Crisp Thinking för chattmoderering, detta är en tjänst som själv letar upp och censurerar ord som skrivs i spelet och som aktivt själv hittar meningar och ordkombinationer som den känner igen sedan tidigare som flaggats som olämpliga. 

Detta är ett system vi har nyligen implementerat för att försöka göra chatten säkrare för våra spelare. Med tanke på att det är nytt, så kommer det såklart att vara några saker som vi kommer behöva justera i efterhand. 

Men det finns inget bra sammanhang då det är okej att skriva de orden, eftersom det kan förstöra stämningen i chatten. Vilket betyder att du behöver vara mer försiktig med vad du skriver i chatten i framtiden. Så att du inte använder opassande språk eller ord och då bryter mot våra användarvillkor. Vi kan tyvärr inte öppna din chat ban, utan du behöver vänta tills den försvinner.
Denise Dolphinblanket
2018-04-05 @ 20:56:15

Taack!!!
Jag funderar på att börja men detta med orken..... :Pjag är lite lat hehe:P

Svar: Hahha ;)
Eva Bunnyland

Rebecca och Daisy
2018-04-07 @ 00:23:35
URL: http://sunforestblogg.weebly.com/

Nämen vilken söt beskrivning du gett oss <3 tack för det fina orden! :D

Antar att det är bäst att vara tyst framöver då det kommer till spelet,då kan man iallafall inte bryta mot några regler. Vet ärligt inte mera vad man vågar säga.

Svar: Dom stämmer ju ;D <3Exakt! Har sett videor på folk som inte gjort något fel men som också blev avstängda... Snart är väl chatten helt tom. Och varför använder dom ett system som inte funkar som det ska?
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0