En liten paus

Nu vet jag inte hur det här kommer bli, jag kanske skriver imorgon, eller så skriver jag inte på några veckor till. Men hur som helst, jag tror att jag kommer ta en kort paus från bloggen. Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit på över en vecka nu. Jag får ju prioritera lite och gör andra saker utöver bloggen. Dessutom spelar jag inte lika mycket SSO längre. Inte just nu iaf. Nej, jag kommer inte sluta spela, absolut inte! Men jag pausar nog lite därifrån också, då jag inte har så mycket att göra just nu där, iaf inte som jag tycker är roligt.
Därför blir det såhär. Du kan dock alltid lämna en kommentar så svarar jag snarast möjligt, vilket inte betyder om två veckor utan runt två dagar, men exakt hur länge kan bero på lite.
Om det är någon som ändå vill läsa om mig kan du antingen läsa äldre inlägg, eller följa min IRL-blogg om mina ridlektioner som dessvärre inte är oftare än en gång i veckan. Senaste gången jag skrev var igår. Jag skriver alltså en gång i veckan, varje fredag, där.
Men vi hörs väl!
Denise Dolphinblanket
2018-06-02 @ 20:01:20
URL: http://ssodenised.blogg.se

Det är samma för mig! Jag sköter om en B-ponny och kanske ska fortsätta sköta om en A-ponny. (Red han i tre år tills jag växte ur han men har insett att jag inte klarar mig utan han så har lämnat en lapp till ägaren för att se om jag kan borsta och gå promenader 1-2 dagar i veckan:)) )

....
Det blir mindre tid för alla på sommarn!

Svar: Japp! Du ska i alla fall vara glad att du får sköta hästisar, jag önskar att jag kunde det... ;)
Eva Bunnyland

Denise Dolphinblanket
2018-06-04 @ 21:41:31
URL: http://ssodenised.blogg.se

Det har inte varit lätt att komma dit jag är idag! Jag har kämpat, gråtit, skrattat, ja alllt för att få komma hit! Jag var i stallet bara för skojs skull, titta på, tpg intr massa plats utan stod vid sidan. Jag passade på när tid fanns-Från att borst till att rida!
Visa dig delaktig och kanske skriv upp på anteckningstavlan (om ni har) att skötar jobb sökes!
:)

Svar: Tack för tipset :)
Eva Bunnyland

Denise Dolphinblanket
2018-06-06 @ 03:51:43
URL: http://ssodenised.blogg.se

Varsegod;) Är själv den blygaste människan i hela Sverige typ så fattar inte hur jag kunde bli skötare! Men jag gick efter ägaren när den packade ochö! (#stalker!!) Så frågade jag (efter ett halvt år typ!) Vem borstar Linus?(En shettis och hon är vuxen så Linus var med ibland på knatte lektionerna, hon borsta ibland men oftast ridskolan) Hon svqra typ: Men du kan få göra det (efter att hpn gjorde det ibland och ja...) Så jag borstar och går sedan till hpn och så säger hon att jag kan få börja rofa han ossä ja... Sedan var det tre riktigt härliga år! Har blivit så myvket modigare, duktigare ovh gladare! När jag växte ur han var det så en yxa i mig.... Mdn snart är det han & jag igen💝

B-ponnyn är bara en slump! Eller kanske var det mening? Jag mådde mycket dåligt, sakna att rida/ta hand om hästar flera gånger i veckan! Men en dag sa min syster att (Vi kallar henne Lisa i denna berättelse istället för Irl namnet) Lisa undra om jag ville rida hennes häst Mercedes! Så klart jag ville!!! Sedan blev det så :) Hon är tyvärr till salu, vill köpa hpn men får inte:( Men dom har svpet att hitta en ägare! :DHon har varit hos ett o
Par stycken som inte klara av hon helt enkelt! Men nu ska jag försöka sova! Min hjärna bara: Åh! klockan är as mycket och min kropp sägdr det med! Är helt pigg:)) Men köoclan bara; 03.55!
Är i Danmark på Lalandia!:D
Aja godnatt/morgon/kväll/eftermiddag/lunch/förmiddag!

Svar: Jag är också väldigt blyg IRL ^^ Det var intressant att läsa din berättelse, kul att du tog din tid att skriva den :) Vad kul att du är på Lalandia, själv har jag aldrig varit där hehe, men på Tivoli ;) Morgon blir det nog för mig x)
Eva Bunnyland

Denise Dolphinblanket
2018-06-06 @ 03:54:21
URL: http://ssodenised.blogg.se

Rofa=Rida
Är kanskeblite mosig i huvudet så sent trottsallt! XDHundis är iallafall här x) Sorry för rörig förklaring!

Svar: Hahaha nej det är lugnt x)
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0