Jorvik Horse Trials #3

Detta är ett fan fiction inlägg om den påhittade, väldigt farliga och extrema terrängtävlingen Jorvik Horse Trials. Det här är som en dagbok, kan man säga, om hur jag tog hindrena tillsammans med min morgan Air! Jag har ändrat i texten så det låter mer som att man red på riktigt. Den här tävlingen utspelar sig i Gyllenåsarnas dal.
Den här gången gick det inte lika bra som andra gånger. Air betedde sig lite konstigt, men det verkade inte vara något fel på henne. Första hindret var en låg mur, och fast hon krånglade lite kom hon förstås över.
Nästa hinder var ett stockhinder. Hon tog sig över i ett konstigt språng, det kändes typ som att hon sparkade bakut.
Innan stenarna höll hon på och halvstegra. I farten! Vi krockade nästan med stenarna men hon kom över på något halvknasigt sätt, som att hon höll på att bryta ryggen.
Hon höll verkligen på som en dåre! Hon hoppade av för tidigt, för sent, ibland hoppade hon till och med när det inte fanns något hinder att hoppa! Typ som på bilden nedan.
Hela tiden krånglade hon, jag fick verkligen hålla i henne. Fort gick det också och jag hade ingen chans att stanna. Det var faktiskt rätt skräckinjagande.
Det här låga stockhindret gick bättre, men hon verkade titta på det som om det var något farligt. Jag satt ner i sadeln över hindret istället för att stå i lätt sits, hon var helt ur balans!
Snart vid sista hindret! Först nu verkade det som att hon tyckte det var kul, hon hade fullt med energi kvar och skyndade framåt.
Sedan gick det fel. Hon stannade till innan sista hindret. Vi kraschade in i det, men det var inte hårt. Air blev lite halt efter det, men ingen skadades allvarligt, som tur var.
Air som springer rakt in i sista hindret. Så nära mållinjen! Varför behövde det gå fel just då? Men jag kunde inte hitta något fel på henne efter det och det gick alltid bra att rida.
Förlåt för att det här har tagit så lång tid! Jag fotade bilderna för rätt länge sedan, men först gick inte bilderna att ladda upp och sedan tog jag ju en paus från bloggen. Förslag på nästa plats för JHT? Ge gärna också förslag på häst! Några av mina hästar finns under kategorin som heter just så. Om du vill att jag ska ha en häst som inte finns där men du inte vet vad den heter, säg en ras! Det skulle vara väldigt hjälpsamt!
Denise Dolphinblanket
2018-06-24 @ 21:47:33
URL: http://ssodenised.blogg.se

Yes, en till!

Tips på plats:
Figrove
Valedale

Hästar:
Welsh
Connemara
Hanno

Vet inte om du har dom men aa❤️

Svar: Tack! Japp, nästa blir i Firgrove :) Har welsh och conne. Tack för förslagen!
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0