Jorvik Horse Trials #2

Detta är ett fan fiction inlägg om den påhittade, väldigt farliga och extrema terrängtävlingen Jorvik Horse Trials. Det här är som en dagbok, kan man säga, om hur jag tog hindrena tillsammans med mitt fullblod Foxy! Jag har ändrat i texten så det låter mer som att man red på riktigt. Den här tävlingen utspelar sig i Silverglade.
Tävlingen började inte bra. Istället för att hoppa två låga hinder väldigt långt ifrån varandra mellanlandade han och hann knappt hoppa igen. Vi diskvalificerades inte för det, men det var svårt att hoppa så.
Foxy hann knappt landa igen förrän han var tvungen att hoppa än en gång. Han krånglade lite, vilket inte precis gjorde det enklare för honom att hoppa, men vi kom över då det var ett så litet hinder.
Banan startade direkt med ett enormt hinder från ingenstans. Och efter det, ja då var det uppvärmningshinder! Ett lågt och kort hinder som Foxy lätt kom över. Annars hade det varit lite pinsamt... ;)
Nästa hinder var mer utmanande. Ett enormt högt stängsel som man var tvungen att komma över! Foxy är egentligen en galopphäst, men vem har sagt att galopphästar inte kan hoppa?
Ännu ett sådant hinder. Han hoppade av väldigt tidigt och jag var säker på att vi inte skulle hinna över, men han klarade det! Inte supersnyggt, men över kom vi.
Ett längdhinder som också är högt! En container, och som om det inte skulle vara nog ska man hoppa över en mur i samma hopp! Här hinner man inte mellanlanda! Jag vet inte hur hästarna ska komma över det, men Foxy klarade det...
Ett högt hinder med taggtråd längst upp. Det är ett farligt hinder, men Foxy har klarat mycket högre och hoppade det galant.
Ett litet husliknande objekt? Det svåraste var nog det sneda taket. Men än en gång flög Foxy över! Han hade dragit upp benen så att taket inte gjorde någon skillnad.
En till container. Det var lätt, vi hade ju klarat ett likadant hinder plus en mur! Jag fattar inte hur hästarna kan hoppa så högt, men det går!
En bild på Foxy som flyger över containern enkelt! Högt, eller hur? Mitt fina fullblod, så duktig! Dom här banorna är inte lätta, det är då säkert...
Slut på andra, efterfrågade delen av JHT! Vill ni ha fler delar? Jag vill gärna fota fler ^^ Ge gärna förslag på ställen med höga eller långa hinder, eller hinder som är nära varann!
Denise Dolphinblanket
2018-05-17 @ 07:51:07
URL: http://ssodenised.blogg.se

FLER!
Men gärna med mer naturliga och lägre hinder:) Typ i MF eller i Figrove:)

Svar: Poängen med JHT är att det är stora hinder, men jag kanske kan göra vissa med lite mindre :)
Eva Bunnyland

Isabelle Rainfield
2018-05-17 @ 19:40:59
URL: http://rainfields.blogg.se/

Kreativt! :)

Svar: Japp, tack :)
Eva Bunnyland

Denise Dolphinblanket
2018-05-18 @ 20:04:57
URL: http://ssodenised.blogg.se

Snälla en till!!! Längtar efter dom! 🙃
Får jag "stjäla" iden till min blogg? Kommer säga aty den är från dig (ideen) :) Är det ok?

Svar: Har fotat till en till, bilderna vill inte ladda upp men jag fixar det när jag orkar x) Det går jättebra, jag ser fram emot att se det!
Eva Bunnyland

Denise Dolphinblanket
2018-05-20 @ 09:33:23
URL: http://ssodenised.blogg.se

Najs! :3
Ska fixa lite på bloggen när det finns tid:) Har mycket att göra idag!

Svar: Okej!
Eva Bunnyland
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0