Oj

Men hej! Det är ingen idé att jag ber om ursäkt för att jag inte har varit aktiv på nästan en vecka, va?
En av mina katter har kommit hem efter ca fem veckor och jag har egentligen spenderat mer tid på Roblox än på SSO dom senaste dagarna... Ett par gånger försökte jag ladda upp bilder till en ny del av JHT, men dom ville inte funka. Jag kanske testar senare idag igen.
Hur som helst, idag skulle jag göra ett till hiss eller diss-inlägg. Den här gången handlar det inte bara om hästar, heller... ;)
TRENDER
SQUISHIES? På senaste tiden, hiss. Jag ska köpa en från en kompis. Jag tycker inte om när dom är jättedyra, och man ska inte hålla på med dom för mycket, men i lagom mängd är okej enligt mig! No hate, detta är vad jag tycker.
SLIME? Mja, hiss. Jag tycker faktiskt det är roligt, och skönt ;)
SPEL
ROBLOX? Hiss, som ni såg tidigare i inlägget.
MINECRAFT? Hiss! Lite jobbigt ibland, hehe, men roligt.
TIVOLASPEL? Hiss på dom flesta. På vissa måste man betala ganska mycket IRL-pengar för att låsa upp vissa djur, men dom är roliga ändå. Jag tycker speciellt att Fantasy Baby Animals är väldigt roligt och gulligt, och jag har hela versionen.
THE SIMS? Har inte testat, faktiskt! Jag har spelat Sims FreePlay på min surfplatta och det gillade jag, men jag är nog en av dom få som inte har spelat t ex Sims 4 osv x)
RIDING CLUB CHAMPIONSHIPS? Hiss! Bara en lite creepy grej som händer när man ryktar... Klicka här för att se en bild på det. Den togs i februari men det händer fortfarande.
Jag ska också berätta lite om spelen ovan, förutom The Sims som jag inte har spelat! Jag tror att dom flesta vet vad t ex Minecraft och Roblox är, men jag berättar lite ändå.
ROBLOX: Roblox är en app som funkar på både surfplatta (kanske mobil, jag vet inte) och dator. Det består av väldigt många olika spel som man kan spela med sin karaktär. Mina favoriter är t ex Work at a Pizza Place och Mega Fun Mini Obby. Testa! ^^ Jag har dock inte spelat så många då jag är ganska ny till Roblox.
MINECRAFT: Som dom flesta nog vet är det, på en version, ett överlevningsspel. Man ska typ samla saker och bygga ett hus för att skydda sig mot monster som kommer fram på natten osv. Dock har jag mest spelat på en kreativ version där man helt enkelt bygger vad man vill med vad man vill. I Minecraft består allt, till och med djur och människor, av fyrkanter.
TIVOLASPEL: Tivola är ett företag som har många spel, varav många är djurspel där man tar in och tar hand om djur, innan man säljer dom. Djuren är, i vissa spel, skadade. I andra behöver dom t ex bara mer träning, kärlek, mat eller hygien. Som sagt älskar jag Fantasy Baby Animals. Jag har även spelat dom flesta andra djurspelen.
RIDING CLUB CHAMPIONSHIPS: I spelet har man en häst som man ska ta hand om och rida, lite som SSO. Men istället för att rida runt som man vill och göra uppdrag finns det banor, både officiella och sådana som vanliga spelare har gjort, som man ska rida. Man kan också göra sina egna banor, hopp eller agility. Fin grafik. Spelet finns på Steam.
Hoppas det här hjälpte er lite! Jag rekommenderar dessa spel. Vad tycker ni, hiss eller diss? Kommentera jättegärna! Vi ses! ^^
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0