Snabbutmaning... DEL 1

ÄMNE: BLOGG
 • När började du att blogga och varför? Jag hade en blogg tidigare, men jag har tagit bort den och vet inte när jag började och slutade med den, men min första blogg som jag har kvar började jag skriva på i oktober 2016. Den här bloggen är igång sedan juli eller augusti 2017, då jag slutade med den bloggen. Jag vet inte exakt varför jag började, men jag älskar att skriva och jag hade väl läst någon annan SSO-blogg... Jag är inte säker, jag bara chansar x)
 • Vad bloggar du om? SSO :P Lite olika saker inom det ämnet. Ni ser ju själva min kategorilista. Uppdateringar, hästar, numera utmaningar, trix, klubbar, utvärderingar osv! Ibland kan det hända att jag slänger in något kort inlägg om mitt IRL-liv. Jag har numera också en IRL-blogg, klicka här för att läsa den! Ber om ursäkt för autobilderna, jag kan av någon anledning inte ändra headerbild.
 • Vilka inlägg tycker du är intressantast att läsa? Något som inte bara är en lång text (säger jag som just nu skriver ett jättelångt inlägg), jag gillar att läsa lite punktinlägg typ, som frågestunder. Jag tycker det är lättare att läsa x) Men intressant kan ju vara en lång text, typ hur andra tycker om olika saker osv. Jag gillar väl olika saker! Det är även kul att läsa intervjuer och bloggutmaningar för att få reda på mer om andra. Nej, jag är inte en blackmailer haha! x)
 • Vilka inlägg tycker du minst om? Tja, jättelånga texter hehe. Orkar inte läsa allt, förutom om det är något jätteviktigt. Sedan är det ju inte okej att t ex sprida hat, speciellt om det är om en annan person. Det är mobbning. Sedan om man inte gillar att JoJo Siwa har kommit till spelet, det är en annan sak x)
 • Vad får dig intresserad av att följa en blogg? Jag läser mest SSO-bloggar, det gillar jag av någon anledning. Jag vill såklart att personen ska vara trevlig, och gärna interagera med sina läsare men man förstår ju om den får många kommentarer och inte kan svara på alla! Jag gillar också när det är lite varierade inlägg, jag tycker det är intressant.
 • Vad får dig att sluta följa en blogg? Lite upprepning här. T ex hat, eller att personen är otrevlig. Om bloggen är oaktiv eller innehåller saker som inte intresserar mig vill jag inte heller följa den. Jag vill följa en aktiv blogg med inlägg som jag gillar.
 • Brukar du läsa andra bloggar? Ja, det gör jag!
 • Hur ofta och vilka andra bloggar läser du? Varje dag går jag in på tre olika bloggar. Denise Dolphinblanket, Haley Rainstorm och Esme Silverforce. Orkar inte länka x) Det händer att jag kikar in på andra bloggar, ofta Rebecca & Daisy (Sunforest blogg), men inte varje dag.
 • Har du några bra bloggtips? Tro på dig själv, ge inte upp och skriv om det som du tycker är kul! Fler bloggtips kommer snart upp på Designa din webblogg som mestadels handlar om din bloggs design, men strax även om hur du får en lyckad blogg eller hemsida!
 
ÄMNE: PERSONLIGT
 • Vilka intressen har du förutom Starstable Online? Jag spelar väl andra spel x) Jag håller ju på med hästar också, men dessvärre bara en gång i veckan. Jag har börjat spela gitarr och kan typ bara tre ackord, men jag lär mig väl hehe... Min familj har en liten motorbåt som går typ 5 knop, det är inte fort men vi lär oss fortfarande x) Annars är det väl mest skolan. Tragiskt, men sant.
 • Vilken är din favoritfärg, favoritmat, film bok, serie? Min favoritfärg är lila och blå (mest lila x)). Jag älskar pizza men min favoritmat är nog lax. Favoritfilm är nog Harry Potter, men jag gillar jättemånga, t ex Alice i Spegellandet och Draktränaren. Jag har ingen favoritbok, men mina favoritserier är Harry Potter och Percy Jackson. Läser även hästböcker och The Heroes of Olympus.
 • Är du utseendemässigt lik din karaktär i Starstable Online? Mja. Jag kanske har lite mörkare hy, men det är verkligen jättelite. Jag har inte samma frisyr utan nästan alltid utsläppt, men innan jag bytte frisyr hade jag typ likadant hår som i verkligheten, fast mitt riktiga är vågigt. Till klädseln är det nog inte så likt, dock.
 • Fem ord som beskriver din personlighet? Ganska blyg, smart, omtänksam, hästgalen... x)
 • Tre av dina styrkor och tre utav dina svagheter? Styrkor först x) Hehe, smart som jag sa innan, bra i skolan speciellt på engelska (jag försöker inte skryta, det är så och det är inte alltid helt lätt), skriver berättelser. Svagheter nu! Jag vågar inte alltid stå upp för mig själv eller en kompis och håller mig oftast utanför bråk, vilket kanske är lite mer av en styrka hehe men ibland ser jag det som en svaghet att jag inte vågar stå upp för t ex min bästa vän. Hamnar dock ofta i tjafs med min mamma x) När jag blir arg kan jag även bli ledsen, och ingen fattar varför jag är ledsen för typ ingenting.
 • Vilken karaktär i Starstable Online är mest lik dig och din personlighet? Hm, jag har inte alla i huvudet x) Men kanske ödesryttaren Linda, hon är ju smart och så (dock är inte jag ens nära så smart som henne haha), fast jag vet inte riktigt.
 • Vilken ödesryttare har du mest gemensamt med? Linda, som jag sa x) Men jag är nog inte helt olik Alex heller, och hon är min favoritödesryttare.
 
ÄMNE: STIL
 • Vilken stil har du i Starstable Online? Varierar lite, men oftast ganska neutralt. Mina outfits innehåller alltid något svart! Jag har ofta svartvitt eller svart och rött, och vid enstaka tillfällen blått, svart och ibland vitt.
 • Finns det någon skillnad på hur du klär dig i verkligheten till hur du klär dig i Starstable Online? Ja, det finns det väl. I SSO har jag alltid ridkläder på mig och i verkligheten förstås inte, men om vi tar mig i stallet så har jag ofta en vanlig tröja, typ svart eller något, mina ridbyxor är en färg som är lite svår att förklara, typ lilaaktig eller plommon, typ. Länken här är ganska lik, fast mina är inte lika starka utan lite mer gråaktiga. Svårt att förklara, som sagt x) Innan har jag alltid använt ridstövlar men nu har jag jodhpurs och chaps. Stilen är alltså inte helt lik.
 • Vilka är dina mest använda plagg i spelet? I mars skrev jag faktiskt ett inlägg om det! Klicka här så får du se bilder.
 • Vilka är dina minst använda plagg i spelet? Väldigt mycket ligger bara i garderoben och skräpar x) Det händer aldrig att jag använder nybörjarkläder, eller vad man ska säga, alltså startkläderna och kläderna man får strax därefter. Om jag skulle berätta om mina minst använda plagg skulle jag behöva sitta och rabbla upp 85% av min garderob... x)
 • Har du några önskekläder och önskeutrustning till spelet? Inte speciellt. Jag har dålig fantasi, jag skulle aldrig kunna bli uppfinnare... x) Som sagt använder jag mest svartvitt, så ja... Men gärna fler realistiskt gjorda saker!
 • Har du några speciella vanor när det gäller kläder i spelet? Nja, oftast i Dinodalen, julbyn eller när det är vinter vill jag ha långärmat och när det är varmt vill jag ha kortärmat, men annars håller jag mig typ till mina två, tre vanligaste outfits... ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0